top of page

VIDEOS 2026

Public·23 members

VIDEO 16

202 Views
Miembro desconocido
07 mar 2022

Υπαρχει μια εκφραση.."εμεινα μαλ.." στην καθομιλουμενη.. Βλεποντας λοιπον αυτο το βιντεο μολις, με αφησες μαλ..Και θα σου πω γιατι.. Πριν κανα 2μηνο περιπου, καποιος συλλογος με καλεσε σε βοηθεια για καθαρισμο ενος σπηλαιου (Σωτηρος) στο Αττικο Αλσος. Και μολονοτι τους συλλογους πλεον τους αποφευγω με καθε τροπο, αυτη τη φορα δεχτηκα την προσκληση με χαρα. Το εξελαβα ως ενα δωρο στη Γαια. Αφου εγινε η δουλεια λοιπον και βγαλαμε απο μεσα περι των 15 ελαστικων φορτηγου, καφασια κοκα κολα , καναπεδες και σκουριασμενα βαρελια, αραξα κοκκαλωμενος απο κουραση σε ενα σημειο που εχει μια βρυση με κεραμοσκεπη, σχεδον απεναντι απο τις Υαδες (τοπικη καφετερια). Παρατηρησα λοιπον οτι ενω υπηρχαν γατοσπιτα αυτοσχεδια και μπωλακια με νερο δεν υπηρχε δειγμα φαγητου για αδεσποτα γατακια που περιφερονταν εκει γυρω.. Μαλιστα καποια απο αυτα εξυναν το πατωμα μπας και βρουν υπολειματα απο τροφη.. Με το που βλεπω την κινηση με το ξυσιμο στο πατωμα, θυμαμαι οτι στο πορτ μπαγκαζ, ειχα ενα μικρο σακουλακι με ξηρα τροφη. Σηκωνομαι λοιπον κι ερποντας παω μεχρι το αμαξι και τους το φερνω. Εκει να δεις χαρες! win-win, οπως το πες και η "μπαταρια" στο θεο! Στην επομενη επισκεψη στο πετ-άδικο, ρωταω αν εχουν σπορια για πουλια (δεν ξερω γιατι, αν με ρωτησεις) . Σπουργιτια κυριως. Ε μου δινει το παληκαρι ενα κιλο κι απο τοτε εχω παντα μαζι μου ενα κουτακι απο 35αρι φιλμ γεματο με σπορια . Ολο και καποιο σπουργιτακι η καρδερινακι θα βρεθει στο διαβα μου (οπως κι εγινε στην επομενη επισκεψη μου στον Υμηττο!!!). Τα περιστερια δεν τα πολυγουσταρω για να ειμαι ειλικρινης. (Να συμειωσω οτι το εν λογω σπηλαιο δεν ειναι ακριβως προσβασιμο για καποιον που δεν εχει μια Α εμπειρια στο πως να περπαταει σε ασυνηθιστο εδαφος με ασφαλεια) Σ' ευχαριστω αδερφε για το περιεκτικοτατο βιντεο, αλλη μια φορα! Ευγνωμοσυνη!

bottom of page