top of page
Νομική αποποίηση ευθυνών / ενημέρωση

Χρήση της Ιστοσελίδας συνεπάγεται δέσμευση από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις. Οι πληροφορίες αυτής της Ιστοσελίδας προορίζονται να παρέχουν στους χρήστες γενικές πληροφορίες σχετικά με θέματα που ενδεχομένως μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Παρόλο που έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια  προκειμένου να προσφέρουμε επίκαιρες  και ακριβείς πληροφορίες, ωστόσο δεν είναι απίθανο να προκύψουν και σφάλματα. Επιπλέον, η Ιστοσελίδα ενδέχεται να περιέχει αναφορές σε νόμους και κανονισμούς. Οι νόμοι και οι κανονισμοί τροποποιούνται και καταργούνται και πρέπει σε κάθε περίπτωση να λαμβάνονται υπόψη υπό το πρίσμα συγκεκριμένων περιστάσεων και πάντα υπό την καθοδήγηση νομικών.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ANDREAS CHRYSIS ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΦΑΛΜΑΤΑ Ή ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.

Το σύνολο του περιεχομένου της Ιστοσελίδας και όλων των παρεχόμενων μέσω αυτού υπηρεσιών παρέχεται «ως έχει» χωρίς καμία εγγύηση πληρότητας, ακρίβειας ή διαχρονικότητας και χωρίς πιστοποιήσεις, εγγυήσεις ή οποιαδήποτε συμβατική δέσμευση, ρητή ή σιωπηρή.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ANDREAS CHRYSIS δεν εγγυάται ότι η παρούσα Ιστοσελίδα, οι διάφορες υπηρεσίες που παρέχονται μέσω αυτής ή / και οποιεσδήποτε πληροφορίες, βιντεο ή άλλο υλικό που μεταφορτώνεται από αυτή την Ιστοσελίδα, θα είναι ακριβείς, επίκαιρες, αδιάκοπες, χωρίς σφάλματα, ή άλλα βλαβερά στοιχεία.

ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ANDREAS CHRYSIS ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ  , ΕΞ ΕΠΟΨΕΩΣ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑΣ, ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΕΥΘΥΝΗΣ Ή ΑΜΕΛΕΙΑΣ Ή ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΜΕΣΗ, ΑΜΜΕΣΗ, ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ, ΕΙΔΙΚΗ, ΠΟΙΝΙΚΗ Ή ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ ΖΗΜΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ANDREAS CHRYSIS ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ή ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΖΗΜΙΑΣ.

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στην Ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως νομικές, φορολογικές, λογιστικές ή επαγγελματικές συμβουλές ή υπηρεσίες οποιασδήποτε φύσης. Για την παροχή τέτοιων συμβουλών και υπηρεσιών, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον εξειδικευμένο κάποιου άλλου φορέα  με εξειδίκευση στα θέματα που σας απασχολούν. 
Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν επιτρέπεται να αντιγράφονται, αναπαράγονται, τροποποιούνται ή διανέμονται, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκριση της Εταιρίας.

Χρήση
Χρησιμοποιώντας το Andreas Chrysis.com, συμφωνείτε με την αποποίηση ευθυνών μου και αποδέχεστε τους όρους της.
Το Andreas Chrysis.com δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που σχετίζονται με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας.
Εάν δεν συμφωνείτε για οποιονδήποτε λόγο με αυτήν την Αποποίηση Ευθύνης ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ κάθε πρόσβαση ή χρήση αυτού του ιστότοπου.

Πληροφορίες ιστότοπου
Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν, όχι να αντικαθιστούν, τη σχέση που υπάρχει μεταξύ ενός επισκέπτη του ιστότοπου και του προπονητή ζωής του, του γιατρού του, του ψυχολόγου του, του ψυχοθεραπευτή του κ.α. Οι πληροφορίες και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτόν τον ιστότοπο εξαρτώνται από τις απαντήσεις των πελατών, την εκπαίδευση και τις εμπειρίες τους.

Θεωρείται ότι ο χρήστης έχει διαβάσει και συμφωνήσει με αυτήν την αποποίηση ευθυνών όταν χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι παρεχόμενες πληροφορίες πρέπει να εξεταστούν υπό το φως της ατομικής αξιολόγησης των περιπτώσεων. Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη για τις δυσμενείς συνέπειες των ασθενών που χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Σας διαβεβαιώνω για τις καλύτερες δυνατές προσπάθειες στις παροχές μου. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ΔΕΝ ισχυρίζομαι ότι θεραπεύω.

Οι πληροφοριες σε αυτόν τον ιστότοπο δεν παρέχουν ιατρική συμβουλή. Προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υποκαθιστούν επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Ποτέ μην αγνοείτε τις επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές για την αναζήτηση θεραπείας λόγω κάπoιου άρθρου που έχετε διαβάσει σε αυτήν την ιστοσελίδα, η καποιου βιντεο που εχετε παρακολουθησει.

Οι πληροφοριες που χορηγω ΔΕΝ πρέπει να θεωρούνται παραδοσιακή θεραπεία από θεραπευτή / ψυχολόγο. Προορίζονται μόνο ως ανατροφοδότηση και βοήθεια, ώστε να σας βοηθήσει να ορισετε μόνοι σας ένα πλαισιο αυτοβοήθειας.


Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της αποποίησης. Συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε χρήση κάνετε των υπηρεσιών μου είναι με δική σας ευθύνη και ότι δεν είμαι υπεύθυνος για τυχόν ζημιές ή απώλειες που προκύπτουν από την εξάρτησή σας από τέτοιες υπηρεσίες.

Το υλικό που περιέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο διατίθεται αποκλειστικά για ενημερωτικους σκοπούς και ως μέρος μιας προσπάθειας ευαισθητοποίησης σχετικά με τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του Life Coaching και ψυχολογικών θεραπειών. 

Αυτά τα στοιχεία δεν προορίζονται να είναι και δεν αποτελούν υποκατάστατο της άμεσης επαγγελματικής ιατρικής ή ψυχολογικής περίθαλψης με βάση την προσωπική σας κατάσταση και τις περιστάσεις σας. Παρόλο που αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει περιγραφές φαρμακολογικών, ψυχιατρικών και ψυχολογικών θεραπειών, τέτοιες περιγραφές και οποιοδήποτε σχετικό υλικό δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος ψυχικής υγείας χωρίς να συμβουλευτείτε έναν καταρτισμένο πάροχο ψυχικής υγείας. Σας συμβουλεύω να συμβουλευτείτε τον πάροχο ψυχικής υγείας σας για τις προσωπικές ερωτήσεις ή τις ανησυχίες σας.

Αποποίηση ευθυνών νομικών συμβουλών
Δεν είμαι νομικός ή χρηματοοικονομικός σύμβουλος και επομένως οι πληροφορίες που βρίσκονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν προορίζονται να χρησιμοποιηθούν αντί για επαγγελματικές νομικές και / ή οικονομικές συμβουλές.

Σύνδεσμοι
Ορισμένοι σύνδεσμοι σε αυτόν τον ιστότοπο συνδέονται με εξωτερικούς ιστότοπους που διατηρούνται από τρίτους. Το Andreas Chrysis.com δεν είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που παρέχονται από έναν ιστότοπο τρίτων.

Ούτε το Andreas Chrysis.com ούτε οι συνεργάτες του είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των σελίδων που αναφέρονται εκτός του ιστότοπου. Οι σύνδεσμοι από τον ιστότοπο Andreas Chrysis.com στον Παγκόσμιο Ιστό προς άλλους ιστότοπους δεν αποτελούν απαραίτητα την έγκρισή μου. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται μόνο ως υπηρεσία πληροφοριών.
Η αποχώρησή σας από τον ιστότοπό μου υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις, την αποποίηση ευθυνών και την πολιτική απορρήτου των ιστότοπων τρίτων που επισκέπτεστε.


Χρήση ιστότοπου
Αναγνωρίζετε ότι χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μου εθελοντικά και ότι οποιεσδήποτε επιλογές, ενέργειες και αποτελέσματα τώρα και στο μέλλον είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της αποποίησης. Συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε χρήση κάνετε από τις υπηρεσίες μου είναι με δική σας ευθύνη και ότι δεν είμαι υπεύθυνος για τυχόν ζημιές ή απώλειες που προκύπτουν από την εξάρτησή σας από τέτοιες υπηρεσίες.

Το Andreas Chrysis.com δεν θα φέρει καμία ευθύνη έναντι εσάς ή οποιουδήποτε άλλου μέρους για οποιαδήποτε απόφαση που έχει ληφθεί ή για ενέργειες που βασίζονται στις πληροφορίες που παρέχονται από τις υπηρεσίες μου.
Θεωρείται ότι εσείς, ο επισκέπτης, έχετε διαβάσει και αποδέχεστε αυτήν τη δήλωση αποποίησης ευθυνών όταν χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο.

Περιεχόμενο ιστότοπου
Το υλικό που περιέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο διατίθεται αποκλειστικά για ενημερωτικους σκοπούς και ως μέρος μιας προσπάθειας ευαισθητοποίησης σχετικά με τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της καθοδήγησης της ζωής και / ή της ψυχολογικής θεραπείας. Αυτά τα υλικά δεν προορίζονται να είναι, και δεν υποκαθιστούν, άμεση επαγγελματική ιατρική ή ψυχολογική περίθαλψη με βάση την προσωπική σας κατάσταση και περιστάσεις. Ενώ αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει περιγραφές φαρμακολογικών, ψυχιατρικών και ψυχολογικών θεραπειών, τέτοιες περιγραφές και οποιοδήποτε σχετικό υλικό δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος ψυχικής υγείας χωρίς να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο πάροχο ψυχικής υγείας. Σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τον πάροχο ψυχικής υγείας σας σχετικά με τις προσωπικές ερωτήσεις ή τις ανησυχίες σας.

Ευθύνη
Ούτε το Andreas Chrysis.com ούτε οι συνεργάτες του, θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ακατάλληλη ή εσφαλμένη χρήση των πληροφοριών που περιγράφονται ή / και περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση των πληροφοριών από κανέναν. Αυτή η αποποίηση ευθύνης ισχύει για οποιεσδήποτε ζημιές ή τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς να περιορίζονται μόνο σε αυτές που προκαλούνται από οποιαδήποτε αποτυχία απόδοσης, σφάλμα, παράλειψη, διακοπή, διαγραφή, ελάττωμα, καθυστέρηση λειτουργίας ή μετάδοσης, ιούς υπολογιστή, αστοχία γραμμής επικοινωνίας, κλοπή ή καταστροφή ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή χρήση αρχείων, αμέλεια ή υπό οποιαδήποτε άλλη αιτία δράσης.


Εγγύηση και ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών
Παρόλο που τα δεδομένα ή / και το περιεχόμενο που βρέθηκε χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο Andreas Chrysis.com έχουν παραχθεί και υποβληθεί σε επεξεργασία από πηγές που πιστεύεται ότι είναι αξιόπιστες, δεν παρέχεται καμία εγγύηση που να εκφράζεται ή να υπονοείται σχετικά με την ακρίβεια, την επάρκεια, την πληρότητα, τη νομιμότητα ή τη χρησιμότητα οποιωνδήποτε πληροφοριών. Αυτή η αποποίηση ισχύει τόσο για μεμονωμένες όσο και για συνολικές χρήσεις των πληροφοριών.

Το Andreas Chrysis.com παρέχει τις πληροφορίες «ως έχουν». Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για σκοπούς καθοδήγησης ή / και θεραπείας καθώς και για life coaching. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας δεν συνεπάγεται ούτε καθιερώνει κανένα είδος σχέσης γιατρού / ασθενούς. Δεν παρέχεται διάγνωση ή θεραπεία από τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας δεν συνιστά ούτε προσφέρει καμία συγκεκριμένη ιατρική ή ψυχολογική συμβουλή σε κανέναν και δεν προορίζεται για τη χρήση αυτή. Αυτός ο ιστότοπος δεν φέρει καμία ευθύνη για εσφαλμένη ερμηνεία των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο ή για τυχόν συνέπειες που προκύπτουν από τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Αυτός ο ιστότοπος δεν φέρει καμία ευθύνη για ιστότοπους που ενδέχεται να συνδέονται με αυτόν τον ιστότοπο ούτε υπονοεί σχέσεις ή εγκρίσεις με οποιονδήποτε συνδεδεμένο ιστότοπο.


 
Τελευταία ενημέρωση: 28/5/2021.

APR, 2021

 

The information contained in this website is for general information purposes only. The information is provided by ANDREAS CHRYSIS and while we endeavour to keep the information up to date and correct, we make no representations or warranties of any kind, express or implied, about the completeness, accuracy, reliability, suitability or availability with respect to the website or the information, products, services, or related graphics contained on the website for any purpose. Any reliance you place on such information is therefore strictly at your own risk.

 

In no event will we be liable for any loss or damage including without limitation, indirect or consequential loss or damage, or any loss or damage whatsoever arising from loss of data or profits arising out of, or in connection with, the use of this website.

 

Through this website you are able to link to other websites which are not under the control of ANDREAS CHRYSIS. We have no control over the nature, content and availability of those sites. The inclusion of any links does not necessarily imply a recommendation or endorse the views expressed within them.

 

Every effort is made to keep the website up and running smoothly. However, ANDREAS CHRYSIS takes no responsibility for, and will not be liable for, the website being temporarily unavailable due to technical issues beyond our control.

bottom of page